Waarom wij gek zijn op de branded podcast?

Bij Today is Canday zijn we al heel lang fan van het fenomeen podcast. Niet dat dat betekent dat wij op kantoor of thuis de radio met Arbeidsvitamine en al ’t raam uitgegooid hebben, want als luisterbehang zijn podcasts juist weer helemaal niet geschikt.

Podcasts luister je over je bluetooth-oortjes, of over de speakers van je auto. Dat is een stuk intiemer. En je beluistert ze VRIJWILLIG, wanneer het jou uitkomt! Daardoor beluister je een podcast aandachtiger, ook omdat je het onderwerp interessant vindt, of je meesleept, in geval van fictie of vermaak. Opeens mag die metrorit of file waar je inzit je gerust 2x langer duren… Daarin zit ‘m ook meteen de kracht van branded podcasts. Daar waar mensen met liefde betalen voor een reclameloos Spotify-abonnement om je branded radiocommercial NOOIT meer te hoeven horen, beluisteren ze met liefde wél je branded podcast op datzelfde Spotify! MITS ‘ie goed in elkaar steekt natuurlijk; 30 minuten over je shampoomerk praten wordt niet op prijs gesteld, maar een podcast over 30 jaar muziekinvloed op hairstyle-mode weer wel, bijvoorbeeld.

Zelf zijn we ook een podcastkanaal op Spotify gestart, niet over onze klanten, maar over de totstandkoming van de campagnes voor onze klanten. Ontzettend interessant als je als marketeer wel ‘ns weten wil hoe andermans campagnes tot stand kwamen. Eens verder l*llen over wat we samen kunnen met dit fijne luisterfenomeen? We horen graag van je!

Luister naar ons gloednieuwe podcast-kanaal!