Waarom Renate vol voor Today is Canday gaat.

Per 1 mei ben ik als interim client manager gestart bij Today is Canday, met als doel een half jaar te blijven. Dat doe je als freelancer, na een paar maanden weer door naar de volgende klus.
Ik merkte tijdens de eerste gesprekken bij Canday al op dat de cultuur goed is. Verantwoordelijkheid wordt door het team gezamenlijk gedragen en de sfeer is top. De weken daarop merkte ik de voordelen op van het Agile werken. Vanaf de eerste maand kreeg ik al bijzonder veel vrijheid en daarbij ook de behorende verantwoordelijkheid. Nu we de transitie maken van creative agency naar campaign agency, met een super leuk team en goede creatieven wist ik zeker; ik blijf.
Daarom heb ik per 11-11 mijn contract getekend en heb ik heel bewust gekozen in dienst te gaan bij Canday.

Today is Canday gaat zich verder ontwikkelen als campagne bureau om continuïteit, kwaliteit en impact bij klanten te kunnen verzekeren. In de wereld van ‘digital first’ is het voor veel cliënten nog een uitdaging het goed te kunnen integreren in hun marketingstrategie en bedrijfsvoering en ik vind het heerlijk klanten daarin te begeleiden. Dat maakt Canday tot geen standaard bureau en ik ben blij daar o.a. klanten als Beter Bed en Daka goed in te kunnen helpen. Hierbij komt mijn ervaring erg goed van pas en hiermee is Canday het leukste en mooiste vervolg op mijn loopbaan.

John Lommers, founder Today is Canday: “Het valt niet mee talenten uit de markt te halen die ook nog doorhebben waar het vandaag de dag over gaat. Digital first agency zijn vergt veel van clienten maar ook van medewerkers. Ben heel blij dat Renate heeft bijgetekend bij Today is Canday. Snapt de materie en begrijpt waar de behoeften van key clients liggen. Renate past daarom heel goed bij het profiel van Today is Canday, haar visie en haar cliënten. Blij mee”