Say hello to Vera

Hey allemaal,

Vanaf vandaag mag ik mezelf stagiaire noemen bij Canday! Tijd voor een voorstelronde? 

Mijn naam is Vera Bouwens, geboren in Doetinchem. Sinds twee jaar ben ik van Achterhoeker overgestapt naar Brabander en woon ik in Heeswijk-Dinther. Ik studeer mediavormgeving aan het Sintlucas in Boxtel. Mijn 3estudiejaar begin ik bij Canday als stagiaire mediavormgever. In ditzelfde jaar begin ik bij Sintlucas aan de Engelse bachelor Graphic Communication. Ik vind het leuk om mijn hobby’s zoveel mogelijk te combineren met mijn vormgeving-skills. Zo maak ik logo’s en visualisaties voor dj’s, en probeer ik de best mogelijke plaatjes te schieten in de natuur. Verder heb ik al een paar klussen op mijn naam staan als freelancer.

In mijn vrije tijd kijk ik met liefde naar hoe mijn kippen Molly en Dotje de tuin om zeep helpen… Ik ben een echte dierenliefhebber! Ook ga ik graag een weekendje naar een festival in goed gezelschap van vrienden die ik inmiddels heb leren kennen. 

Als je iedere dag met de bus langs de roze vlaggen van Canday komt, maken deze je wel behoorlijk nieuwsgierig. Na wat googelen raakte ik al snel geïnspireerd door de campagnes en aansprekende vormgeving. En kwam ik erachter dat Canday goed bij mijn beroepenveld past. Met mijn interesse voor media en communicatie ben ik heel blij dat ik bij Canday terecht kan om nieuwe dingen te leren en ontdekken. 

Groetjes,

Vera