Say hello to Peter Halma

Hallo Canday!


Vanaf 15 juli zal ik het Canday team officieel versterken, dus is het de hoogste tijd om mezelf eens voor te stellen…

Ik ben Peter Halma. Geboren en getogen in Friesland, tussen de weilanden, skûtsjes, sûkerbolle en Doutzen. Na mijn opleiding tot grafisch vormgever en de studie Advertising aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam ben ik als art director bij verschillende reclamebureaus aan de slag gegaan, voornamelijk in Amsterdam. Sinds een jaar woon ik in Brabant, samen met Roos (mijn vrouw) en Bent (onze zoon van vier). Over een maand verwachten we ons tweede kind.


Naast een huilende baby kun je me ook wakker maken voor briljante advertising campagnes. Ik geloof heilig in de werking van merkactivatie en heb een voorliefde voor sympathieke activaties die inspelen op een behoefte of interesse bij mensen.


Bij Canday snappen ze heel goed hoe je mensen vandaag de dag meeneemt in de digitale wereld. Als campagne concepter draag ik daar natuurlijk graag een steentje aan bij!
Ciao,
Peter