Say hello to Anouk Tan

Hoi hoi,

Mijn naam is Anouk Tan. Ik kom uit Utrecht, maar ben al zeker 5 jaar een ingeburgerd Eindhovenaar. Sinds vandaag ben ik van start als Junior Concept Copywriter bij Today is Canday. Samen met mijn nieuwe buddy Peter ga ik eens een poging wagen om super awesome concepten te bedenken. En mijn achtergrond?

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie Creatief op Fontys. Hier was ik de beste van mijn jaar en heb vervolgens een jaar lang rondgedwaald als freelancer, om mijn skills op een hele andere manier toe te passen. Ook werk ik enorm graag in mijn geliefde cocktailbar, wat ik zeker zal blijven doen in mijn vrije tijd. Maar na een jaar was ik dan toch wel echt op zoek naar een uitdaging waar ik mijn talent kan inzetten voor mooie merken op het gebied van conceptontwikkeling en copywriting.

Dus dan toch maar een vaste baan.

Ik zie er uitdaging in om reclame maatschappelijke relevantie te geven. Dit is zeker niet altijd mogelijk, maar ik geloof dat het mogelijk is om de wereld een stukje mooier te maken met prikkelende, vernieuwende reclame. 

 Verder heb ik enorm veel zin in de komende tijd en ben ik blij met mijn nieuwe functie!

 Liefs, 

Anouk