Scan & kies je gezonde match

Hoe je binnen 1 maand 100.000 app-downloads genereert.

Scannen is kennen

Iedereen kent de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum ondertussen. Maar hoe kies je nou die gezondere optie in het woud van koolhydraten en calorieën? Met de nieuwe Kies Ik Gezond?-app natuurlijk! Today is Canday maakte de introductiecampagne voor deze revolutionaire app, die als je een streepjescode scant gezondere alternatieven voorstelt. De vrolijke ‘mobile-first’ video, die we specifiek maakten voor de social kanalen, onderstreept het plezier en gemak dat gezond eten met zich mee hoort te brengen.

Verschillende Nederlanders, waaronder gezond-eten-ambassadeur en Radio2-DJ Gijs Staverman, krijgen allemaal even de bühne met een eigen gezond alternatief, wat duidelijk maakt dat gezond eten voor iedereen anders is. Met de app kun je een profiel aanmaken dat je helpt om altijd jouw persoonlijke match te vinden. Probeer maar eens niet mee te fluiten met de online video.

Gerichte in-app & display banner retargetcampagne

Door middel van een gerichte in-app en bannercampagne werd de doelgroep succesvol geretarget. Daarnaast werd de app in de media breed uitgemeten, van de grote radiostations tot aan landelijke nieuwsprogramma’s. Na 4 dagen rolde de eerste downloadcijfers binnen en kon de campagne met 55.000 app-instals al als een groot succes beschouwd worden.Get in touch