Zó veel meer dan het spel en de knikkers

Business en hospitality op championship niveau.

Over The Duke

The Duke Golf is een golfclub, maar veel meer dan dat. Naast de 18-holes championship course, biedt The Duke zijn members onder andere een restaurant met Michelinster-aspiraties. Een jaar geleden realiseerde The Duke een lang gekoesterde ambitie; naast het clubhuis verrees een tweede complex met twintig smaakvol ingerichte suites. Van alle gemakken voorzien Inclusief de diensten van een butler. De ware kracht van The Duke zit in de bijzondere kansen die de club met alle faciliteiten en partners biedt voor zijn members.

The Duke is een plek waar business, golf en ontspanning elkaar ontmoeten en versterken. Als businessclub staat The Duke naast zijn members. Tegen het decor van het schitterende clubhuis is er ruimte om zakelijke successen mogelijk te maken en persoonlijke mijlpalen te vieren; met exclusieve ervaringen en unieke evenementen. Niet voor niets is The Duke de plek Where precious moments are created.

The Duke vroeg Today is Canday om een positionering te ontwikkelen die de faciliteiten en ongekende business mogelijkheden van de club belicht. Wij ontwikkelden een sterk visueel concept dat we uitwerkten in ‘The First Edition’ van het high-end magazine ‘Members only’ en een website.

Exceptionals 2018

Naast de nieuwe positionering en bijbehorende middelen, hebben we ook samen met het project-team van The Duke het eerste event ontwikkeld en gerealiseerd: The Duke Exceptionals. Met dit event heeft The Duke verschilmakers bij elkaar gebracht uit de wereld van media, business, cultuur en politiek. Voor deze eerste editie tekenden prominenten zoals o.a. Jeroen Pauw, Sander Schimmelpennick (hoofdredacteur Quote), Ruud Koornstra, Antoine Bodar, Alexander Klöpping, Nico Dijkshoorn en Thierry Baudet om te debatteren in bijzondere, spraakmakende tweetallen over diverse maatschappelijke en business gerelateerde onderwerpen. Check event site voor meer info

Get in touch