Tijd voor Oogzorg!

Zoveel mensen, zoveel lenzen. Je ogen zijn belangrijk, dus zorg er goed voor.

Inzicht

Opgeteld tellen Nederland en België zo’n 56 miljoen ogen. En er zijn er geen 2 gelijk. Waarom kopen contactlensdragers dan toch vaker zomaar willekeurig contactlenzen bij de drogist, brillenfranchise of webshop? Dan is het begrijpelijk dat menig lenzendrager last kan hebben complicaties of oogirritatie, zo luidt vrij vertaalt het inzicht dat ‘Today is Canday’ ontwikkelde om haar eerste campagne voor klant LensOnline® mee af te trappen.

Boodschap

Wat consumenten niet altijd weten, is dat LensOnline® samenwerkt met meer dan 130 opticiens met fysieke winkels, verspreid over België en Nederland. Een bezoek aan deze contactlensspecialisten kan lenzendragers veel ongemak besparen! LensOnline® ziet het daarom als haar verantwoordelijkheid om hen bewust te maken van het belang van goede oogzorg.

Uitwerking

Today is Canday werkte vanuit dit inzicht toe naar een campagne die consumenten op aansprekende visuele wijze attendeert op belang van goede oogzorg. Hetgeen een eerste stap is naar de lading van het merk LensOnline®.
De campagne getiteld ‘Tijd Voor Oogzorg’ bestaat uit verschillende mediatypen, waaronder een informatief magazine over het belang van goede oogzorg, een vignet voor de aangesloten opticiens en een televisiecommercial gericht aan de 56 miljoen ogen die Nederland en België samen tellen, te zien op televisiezenders van SBS & RTL. Videoproductiepartner Pixelheaven uit het Canday Creative Network tekende voor regie en productie.

Get in touch