Petrol head heaven.

Het eerste premium auto hotel van Nederland.

De conservering van het automobiel

Als je wilt weten hoe de toekomst van het automobiel eruit ziet? kijk dan naar de geschiedenis van het paard. Ooit een transportmiddel, nu hoofdzakelijk hobby en sport.

Nederland telt talloze liefhebbers van supercars en classics. Sterker nog, je zult verbaasd zijn van het aantal petrolheads dat naast een zakelijke auto, een familie auto ook nog een sportauto, een supercar en/of een waardevolle klassieker in zijn bezit heeft.
Woon je dan ook nog in een grote stad als Amsterdam, Berlijn, Londen of Parijs dan heb je vrijwel zeker een probleem. Rondom dit vraagstuk werd Today is Canday gevraagd een positionering voor een nieuw merk te ontwikkelen.

Le Carage. Luxury Car Residence, Car Club & Petrol Heads Community

Klinkt als de ideale mancave. Dat is het ook. In B-Amsterdam is de eerste vestiging van LeCarage een feit. Een premium plek met stallingsmogelijkheden voor zo’n 250 waardevolle automobielen, gecombineerd met een ambassadeurs lounge waar het uitzonderlijk goed toeven is. Lid worden van LeCarage geeft je bijzondere privileges en netwerkmogelijkheden in een bijzondere wereld van ‘like minded’. Today is Canday ontwikkelde de naam, positionering, brand identity, content strategie en website.

Een belofte komt tot leven

De betrokkenheid van deze doelgroep op het product is hoog. Zeer hoog. Hoe raak je ze. Hoe interesseer je ze. Zo dus.

Get in touch