De Liefhebbers
van Jan Linders

Loyalty in lijn met formule.

Loyalty steeds meer een randvoorwaarde dan een extraatje

Het gemiddelde aantal loyaltyprogamma’s per consument is de afgelopen vier jaar met 31% gestegen. Hoe ontwikkel je dan een uniek loyalty programma waar consumenten waar voor lopen?


Beleving in lijn met formule ‘Jan Linders, het voordeel van het Zuiden’
In het Zuiden weten we als geen ander wat genieten is. We zijn echte Liefhebbers, allemaal op onze eigen manier. Of je nu als bon vivant voor verworven smaken gaat of meer van de snelle keuken bent. Wanneer je het liefst álles wilt vieren of vooral uit bent op slim voordeel. Bij Jan Linders kunnen ál deze Liefhebbers nu nóg meer uit hun boodschappen halen. Onder andere met eigen voordeel op wat ze zelf graag willen. En punten sparen voor wat zij echt leuk vinden!


Quote Chantal de Rijk, Commercieel Directeur Jan Linders
Chantal de Rijk: “Onze missie is dat we vanuit klantgerichtheid begrijpen hoe de consument in het zuiden eet en dat we daarnaar handelen. Juist als regionale supermarkt willen we dat beter dan wie ook doen. Het Liefhebbers-programma sluit daar naadloos op aan en is voor ons een strategische keuze. Niet alleen worden trouwe klanten beloond, het programma stelt ons ook beter in staat invulling te geven aan klantgerichtheid: we leren van het koopgedrag van onze klanten waardoor we hen relevanter kunnen informeren en beter kunnen bedienen.”

Jan Linders maakt loyalty echt persoonlijk met Liefhebbers.

Today is Canday ontwikkelde naam en concept voor dit nieuwe programma. Met Liefhebbers ontvangen klanten wekelijks extra persoonlijke acties, sparen ze punten voor gratis producten en extra kortingen en ontvangen ze leuke extra’s. Met het Liefhebbers-programma geeft Jan Linders verder invulling aan haar klantgerichtheid: via het programma worden klanten niet alleen beloond, maar ontvangen ze op basis van hun aankopen ook relevantere informatie en aanbiedingen. Klanten kunnen zowel met een gratis fysieke Liefhebbers-pas als ook via de nieuwe Jan Linders-app deelnemen aan het programma. Bij iedere euro aan boodschappen ontvangen Liefhebbers 1 punt.


Met deze punten kan gespaard worden voor gratis producten, steeds wisselende spaaritems en extra kortingen. Ook ontvangen Liefhebbers wekelijks via de vernieuwde nieuwsbrief en via de app extra, gepersonaliseerde aanbiedingen. Naast leuke extra’s en verrassingen ontvangen Liefhebbers iets lekkers op hun verjaardag. Het programma én de app zullen de komende tijd verder worden uitgebouwd tot een steeds persoonlijker –gepersonaliseerd- programma.

Get in touch