Love at first bite

De peer als BFF.

Voor de promotie van de jaarrond beschikbare Sweet Sensation peer heeft Today is Canday, samen met WeLikeMilk, een crossmediale campagne ontwikkeld waarin ingespeeld wordt op de meeneem potentie van de peer als Best Fruit Friend. De campagne gaat 15 oktober live en zal sterk online aanwezig zijn, maar ook via billboarding op RTL 4.

In de hoofdrol 'Sweet Sensation'

De Sweet Sensation peer werd in 1992 ontdekt door wijlen perenteler Simon Broertjes in zijn Boomgaard te Wijdenes. De peren worden met name in Nederland, België en Frankrijk geteeld. Daarnaast wordt de peer ook geteeld in Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Sweet Sensation peren zijn verkrijgbaar van oktober t/m begin juni en zijn te koop bij o.a. bij Jumbo, PLUS, Boon, Dirk en Deka.
De peer is friszoet van smaak, hoeft niet geschild te worden en drupt niet. De ideale peer dus, waar je vanaf hermoment dat je ‘m proeft wilt blijven eten. De pay-off ‘Love at first bite’ geeft hier uitdrukking aan.


Inzicht
De campagne speelt in op de trend dat de doelgroep, vrouwen tussen 20 en 35 jaar, graag een gezond tussendoortje willen meenemen; on-the-go, voor na het sporten, tijdens het werk, etc. Een peer was tot voorheen een vrucht die je met name in gerechten en op de fruitschaal tegen kwam.

Wij zetten met de campagne Sweet Sensation neer als de peer om mee te nemen. Als je BFF – Best Fruit Friend. Hierbij laten we de verschillende momenten zien waarop de doelgroep haar BFF meeneemt. Op basis van de door WeLikeMilk gedefinieerde online activatie bereiken we de specifieke doelgroep in het hart van hun online gedrag én in nabijheid van de verschillende verkoop punten. Media bureau Zuiver tekende voor de AtL media middels de inzet van billboarding op RTL 4.


Over The Greenery
De Sweet Sensation peer wordt door The Greenery verhandeld. The Greenery is de merknaam van de marketingbedrijven van Coöperatie Coforta U.A., één van de grootste internationaal opererende groente-, fruit- en paddenstoelen afzetorganisaties in Europa.

Geef toe. Je bent toe aan een bureau van nu.

Get in touch