Ontdek onze natuur in de winter.

Hoe je in het winterseizoen 100.000 landingpage bezoekers creëert voor een safaripark.

Stap in de winterdroom

Naar een dierentuin ga je in de zomer, als het mooi weer is en lekker lang licht. Toch? Safaripark Beekse Bergen vroeg Today is Canday om een activerend winterconcept te bedenken dat de bezoeker ook in de minder voor de hand liggende maanden én tijden naar het park trekt. Met een cross-mediale campagne brachten we de magie, de warmte en het mysterie van de Afrikaanse winternacht tot leven – Winterdroom was geboren.

Abri & boomerangkaart

Met een opvallende abri en boomerangkaart kreeg de campagne snel landelijke zichtbaarheid die vervolgens via de overige kanalen geladen werd.

Radiocommercial

Ook in de radiocommercial kreeg storytelling een grote rol. Door de ‘ogen’ van Tim en zijn vader werd de luisteraar enthousiast gemaakt on de natuur ook in het donker te komen ontdekken.

Storytelling als rode draad

Eenmaal in het park werd je meegenomen in een ontdekkingstocht naar vijf droomwerelden. Je stapte door de wolkenpoort, kon dieren spotte tijdens een nachtsafari die je beleefde door de ogen van Tim en keek vol verwondering naar de Tree of Light. Overal waar je keek waren lichtjes en de dieren in de buurt. Middels verschillende verhalen werd je meegenomen naar een magische mysterieuze Afrikaanse nacht.

Social activaties

Op social media werd de campagne verder uitgerold. Zo werden bezoekers tijdens Winterdroom uitgenodigd hun eigen droomwens achter te laten in één van de wenswolken. Via facebook werd vervolgens ieder week één wens door Safaripark de Beekse Bergen uitgekozen om in vervulling te laten gaan. Ook het verhaal van Tim tijdens zijn spannende nachtsafari werd via facebook actief geladen.

Co-creatie is king!

Ook aan klantzijde werd er hard aan de campagne gewerkt. Door middel van een krachtige landingpage waar maar liefst 100.000 unieke bezoekers een kijkje kwamen nemen, converteerde de campagne naar een mooie stijging bezoekers tijdens de winterperiode.

Beekse Bergen liet de sfeer tijdens de Winterdroom doeltreffend vangen in een smaakvolle moodmovie.

Get in touch