Geen update maar een upgrade.

Intact & ‘op safe’ of onderbroken & met lef?

Verbouwing op alle fronten

Bastiaansen Modestad, dé fashion hotspot van Brabant, onderging in 2017 een grote verbouwing waarbij een vijfde(!) verdieping aan het toch al imposante vloeroppervlak werd toegevoegd. Aan Today is Canday de vraag om het logo van Bastiaansen een update en upgrade te geven die past bij deze mijlpaal maar ook eer doet aan de historie.

Stijlvol afgebroken

De uitdaging die voor ons lag, was dat lange woord ‘Bastiaansen’. Hoe houd je zo’n term crossmediaal leesbaar en vooral herkenbaar in verschillende formaten? We waren er al snel uit: hoe controversieel ook, die naam moest afgebroken worden. Maar zo’n ingrijpende restyling moet je natuurlijk wel kunnen verantwoorden. De uitvoering moet nog steeds geassocieerd worden met mode en stijl, maar ook met de naam én de lading van Bastiaansen.

Van logo naar fashion retail

Een upgrade houdt natuurlijk niet op bij een logo en wat stationary. Met het nieuwe logo en de verbouwing van het pand werd ook de hele branding van Bastiaansen Modestad aangepakt. Van advertenties en instore materiaal tot online social uitingen, over de hele linie kreeg de communicatie een échte fashion retail-uitstraling.

Get in touch