A beautiful day in Amsterdam.

Geen opening maar een beauty event.

Velthuis XL

In juni 2017 opende Velthuis kliniek haar deuren in Amsterdam met een ware XL vestiging. Velthuis kliniek was al langer in de regio actief met kleinere vestigingen in Haarlem en Amsterdam, maar besloot dat er in de hoofdstad ruimte was voor een grotere kliniek om ruimer gebied te kunnen bedienen. Today is Canday werd gevraagd een openingscampagne te creëren. In plaats daarvan organiseerden we een beauty-event.

Een gratis 360 beauty-event

A beautiful day in Amsterdam was geboren: een 360 graden gratis beauty event waar beleving voorop staat. Als boegbeeld voor onze campagne creëerde we een opvallend campagnebeeld. De schoonheid van het vrouwelijk lichaam, gecombineerd me de uitnodiging aan het publiek op een artistieke wijze.

Op geheel cross-mediale wijze werd de uitnodiging verspreid en het event ingericht. Van een volledig apart pers-event, een pre-party voor de verschillende stake-holders en de grote event-dag zelf tot werving op het grotere Linda festival, flyeren op Segways in de stad, Boomerang-kaart en digitale abri’s. Ondertussen barste ook op social media en via online bannering de communicatie los.

Zo mooi mag je zijn

Beauty gaat bij Velthuis kliniek veel verder dan wat er alleen aan de oppervlakte zichtbaar is. Het is een geheel van body & mind. Hetzelfde geldt daarom op een dag dat ‘schoonheid’ gevierd wordt. Dat doe je niet alleen met Velthuis kliniek, maar met vele andere merken die met schoonheid bezig zijn. Denk daarbij aan kleding, sieraden, haar-, huid- en gezichtsverzorging, maar ook aan voeding, meditatie, muziek en dans. Allerlei zaken waarbij we schoonheid ervaren.

Event activatie

Tijdens het beauty event werden bezoekers uitgenodigd om eens te ervaren hoe het is om cover model te zijn. Ter plekke werd doormiddel van een overlay template een afdruk gemaakt van de coverfoto om mee te nemen als aandenken aan de dag.

Get in touch