Create.
Activate.
Accelerate.

Nerds and creatives remixed.

Nerds and creatives remixed.

Wij zijn Today is Canday. Voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Durfals die geen bestaand publiek lénen, maar een éigen publiek creëren. Transparant. Multidisciplinair. Even realistisch als visionair. Thuishaven voor tech geeks, datacrushers, structopaten, verhalenvertellers, beeldendenkers, digital natives, business masterminds en social addicts.


Bedenkers van concepten, businesscases en ecosystemen tjokvol slimme strategie, betrouwbare data en glasheldere doelen. Makers van rake content en rijke customer experiences.


Door de integrale samenwerking met onze 100% dochter ‘WeLikeMilk’ maken we campagnes merkbaar effectiever en zorgen we samen voor activatie, conversatie en conversie. Voor het eerst komen Magic & Logic en Creative & Nerdy samen. Alles wat jouw business nodig heeft om te groeien dus.

Hoe we dat doen? Met opmerkelijk werk dat raakt, verrast en verbindt. Door jouw business en doelgroepen écht te begrijpen.

We houden misschien nog wel meer van storydoing, dan van storytelling. Maar we geloven niet in sprookjes. We laten je daarom álles zien. Alle letters, pixels, cijfers en komma’s. Samen vinden we zo jouw totale merkbeleving opnieuw uit. Fysiek én digitaal.

Altijd op jacht naar relevantie, interactie, resultaat en groei.Naar hoe we samen, met alles wat vandaag mogelijk is, kunnen creëren, activeren en accelereren.


Nieuwsgierig? Zet Today is Canday op je shortlist!

Magic vs. logic
Creative vs. nerdy

Today is Canday creëert campagne- en contentconcepten die ‘big’ maar vooral ‘long’ zijn. Zodat je met jouw merk kunt voorzien in de behoefte van je always-on doelgroepen. Vandaag. Morgen. En over vijf jaar. (Wat in ons vak een ménsenleven is.) Hoe we deze belofte waarmaken? Met ondubbelzinnig overdraagbare concepten die relevant zijn voor al je touchpoints, doelgroepen en KPI’s. En net zo wendbaar als je doelgroepen. Zo geven we je een paraplu in handen voor al je communicatie. Zorgen we, samen met 100% dochter WeLikeMilk, voor strakke campagne-regie, coördinatie en executie. Snel en feilloos. Zoals je van een nieuw soort creative én nerdy agency mag verwachten.


De Ingrediënten van onze aanpak.
Ontdek onze vier pijlers - Vorm, Verhaal, Tactiek, Technologie - en die opgeteld het verschil maken.

Vorm

Een goed design is verpakking, inhoud en beloning in één. De vorm waarin een idee gegoten wordt, zorgt ervoor dat het verhaal een kans krijgt.

Verhaal

Laat. Elk. Woord. Raken. Alles wat een merk de moeite van het delen waard maakt, vertalen wij naar een knisperend verhaal waar je doelgroep graag mee aan de haal gaat.

Tactiek

Elk goed verhaal heeft een slimme tactiek nodig om voor publiek te zorgen. Op basis van een glasheldere business-case optimaliseren we de triggers en touchpoints voor maximaal campagne-effect. En maximale groei.

Technologie

Technologie is geen drempel, maar een springplank voor ideeën. Wij selecteren alles wat vandaag mogelijk is om de belofte van je merk tot leven te laten komen.

Nerds and creatives remixed.

Natascha van den Ende
Managing Director & Partner
Hans Vermeulen
Financieel Directeur & Partner
John Lommers
CEO & founder
Bernd van den Thillart
Concept Director Art
Rodger Werkhoven
Concept Director Copy
Michael Overzier
Strategy Director
Peter Halma
Campagne Concepter
Willem Nikkelen
Design & Interaction
Anouk Tan
Concept Copywriter
Jasper Gilsing
Design
Rowan Polanen
Media Strategist
Lisa Kippers
Senior Online Marketeer
Sabien van Bergen
Visual Designer
Fleur van Duuren
Junior Online Marketeer
Robbert Oidtmann
Project Manager
Renate Ekelhoff
Product Owner (ad interim)
Mandy Hurkens
Traffic Manager
Vera Bouwens
Stagiaire
Saskia Donders
1976 - † 2018
Tristan Oosterhoorn
Data Strategy
Arno van Zoggel
Financial Controller
Danielle van Doorn
P&O
Toe aan een nieuw soort creative én nerdy agency? Maak kennis met het meest geliefde shortlistbureau van Nederland.

Contact

De smaak van succes.

Met een bereik van meer dan een miljoen mensen.

Daar woon je beter van.

Goed voor een trafficstijging van 51%.

Grote update,
groots effect.

70% doelgroepawareness nieuwe Schijf van Vijf.