Meet our digital designer: Pleun

Hi allemaal! 

Ik ben Pleun van Antwerpen, een guppie van 24 jaar die sinds een maand in het bezit is van een hele toffe baan als Digital Designer bij Canday. Hoogste tijd om wat meer over mezelf te vertellen denk ik zo.

Ik ben opgegroeid in het altijd gezellige Uden. Als bourgondisch dier bevind ik me graag onder het Brabants “geouwehoer” en de worstenbroodjes. Volgens mijn moeder ben ik ‘diegene die nooit wat wilt missen’. Ondanks dit jaren ontkent te hebben moet ik haar nu toch een beetje gelijk geven. Ik ben namelijk gek op gezelligheid!

Naast de eeuwige drang naar wat rumoer, schijn ik ook een neusje te hebben voor design. Ik ben daarom Grafisch Ontwerp gaan studeren aan de AKV St. Joost in Den Bosch, waar dit (gelukkig) werd bevestigd. Ondertussen zijn we 6 jaar, een diploma en een bescheiden hoeveelheid toffe projecten verder.

Maar wat leidt mij nu naar Today is Canday? Stiekem kennen we elkaar al een tijdje, want net voordat ik afstudeerde heb ik hier mijn stage mogen lopen. Ik lieg niet als ik zeg dat ik in deze 4 stage-maanden meer heb geleerd dan in de gehele 4 jaar van mijn opleiding.

Mijn liefde voor ontwerp dat écht werkt is hier ontstaan. Ik vind het daarom extra tof om na 2,5 jaar weer “terug” te zijn!

Ik heb ontzettend veel zin in de tijd die komen gaat. Dus wie weet, tot snel!

Liefs, Pleun