Impactvolle campaigns door ‘Creative Mathness’: ons campaign playbook helpt ook jou dit te realiseren.

Creative Mathness??? Dat is de combinatie van creativiteit en data. Deze combinatie biedt samen meer dan de som der delen. Daarom brengen we creatieve nerds en nerdy creatieven bij elkaar in wat wij noemen Creative Mathness.

Om adverteerders te helpen om meer uit hun campagnes te halen door de combinatie van creativiteit en data, brengen we eerdaags ons ‘Campaign Playbook’ uit. In dit document nemen we je stap voor stap mee in het creëren en realiseren van succesvolle campagnes. Je leert wat er allemaal bij komt kijken om een campagne te starten, welke disciplines hier (idealiter) bij komen kijken, wat je zelf in huis moet hebben en wat wij kunnen toevoegen hieraan. 

Daarnaast geeft het zowel de doorgewinterde marketeer als de minder ervaren marketeer inzichten die meteen toepasbaar zijn binnen het bedrijf.

In maar liefst 10 hoofdstukken nemen we je helemaal mee in onze wereld van Creative Mathness. 

Ben jij CMO, (online) marketeer,  of in een andere functie verantwoordelijk voor campagnes aan adverteerderszijde? Dan sturen we je het campaign playbook graag – gratis – naar je toe.  Het enige wat wij daarvoor nodig hebben is je mailadres.Laat die  dus gerust achter!

Reserveer je Campaign Playbook.