365 Days Content & Campaign Plans

Productie, organisatie en optimalisatie van campagnes, media én impact voor een vast bedrag per maand. Vanzelfsprekend is een '365 Days Plan' maatwerk en stemmen we dit geheel af op budget, doelen en ambities.

Icon

The Impact Curve

De belangrijkste eigenschap van de ‘365 Days Content & Campaign Plan’ is wat we noemen ‘learn & adapt’. Een campagne is voor ons team niet afgelopen als hij is gestart. Sterker nog, dan begint het pas. Een ‘365 Days Plan’ moet worden gemonitord, worden gemeten en vergeleken met de vooraf bepaalde doelen. Campagnes inzetten betekent dat we vanuit voortschrijdend inzicht steeds meer learnings verkrijgen en dat hierdoor de kanalen, media en creatives nog beter kunnen worden ingezet.

 

 

Van ‘Good to Great Content’ gebaseerd op data, gebaseerd op feiten. In de praktijk zien we dat we de opgebouwde data van 3 tot 6 maanden na start van de campagnes al creatief kunnen implementeren en hierdoor, vaak eerder dan verwacht, succes hebben en de impact die we hebben significant hoger is. Het resultaat is steeds beter presterende campagnes. Wij noemen dat ‘The Impact Curve’. In al onze ‘365 Days Plans’ zit standaard ‘learn & adapt’ als minimale voorwaarde voor succes.

Productie, organisatie en optimalisatie van campagnes, media én impact voor een vast bedrag per maand

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.