Hey You, i’m Sam!

Sinds november mag ik mijzelf onderdeel noemen van Today is Canday. Voor mij een enorme kans om mijn horizon te verbreden en meer te leren over campagning en communicatie.
Hetgeen wat mij enthousiast maakte over Canday is de visie: ‘Hybrid impact agency voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen’. Ik was opzoek naar een plek waar ik kan leren van creatieve professionals, mijzelf kan blijven ontwikkelen en daarnaast goede en verrassende content mag creëren. Dit heb ik bij Today is Canday gevonden! 

Waar ik mij dan precies mee bezig ga houden? Vooral met social media en het online laten groeien van Today is Canday. Ik ben zelf opgegroeid met Hyves en besteed nu een groot deel van mijn dag online. Scrollen op Instagram, filmpjes kijken op Youtube of het schrijven van een blog, ik doe dit het allerliefst de hele dag door. Hoe tof is het dat ik dat nu bij Canday als werk mag gaan doen. En Alsof het allemaal nog niet genoeg op zijn plek valt, woon ik op steenworp afstand van het prachtige pand in Heeswijk-Dinther. Ik weet zeker dat ik hier een enorm leuke tijd ga hebben, mijn creativiteit de vrije loop kan laten en met het hele Canday team gave dingen ga maken.