Join the career changers

Lancering van een nieuwe naam én werkwijze

Inleiding

FORTEC wordt HUBSUB. Vanaf juni 2022 verandert FORTEC van werkwijze en daar hoort een nieuwe naam bij. De ambitie is om al in 2023 de voorkeurswerkgever te zijn voor specialisten uit meerdere branches en domeinen, met lange dienstverbanden en een hoog aanbrengpercentage. Giet deze doelstelling in een briefing en het is tijd voor de magie van Today is Canday.

 

Expertises

Brand Strategy & Identity

Brand Propositions

Big Idea

Campaign development

Concepting

Pre-Roll Advertising

Video Concept & Production

Uitdaging

Laat zien hoe het merk HUBSUB tot leven kan komen en hoe we daarmee de arbeidsbemiddeling op z’n kop kunnen zetten. Verdiep het merk op mentaliteit en boodschap. Geef bovendien een inkijk in hoe we dit zo kunnen lanceren dat je er niet aan kunt ontkomen. Bij Today is Canday dachten we: challenge accepted!Insights

Het geluid van werkend Nederland als aanleiding

Er is momenteel veel gaande op de arbeidsmarkt. Naast de krapte waar ieder bedrijf mee lijkt te kampen, is er ook aan de werknemerskant veel onrust. Onderzoek toont aan dat werknemers anno nu andere wensen hebben dan een aantal jaar geleden.

Uit dit onderzoek blijkt o.a. dat:

- 22% met tegenzin naar het werk gaat

- 65% nauwelijks werkplezier ervaart

- 10% structureel stress op het werk ervaart

- 44% een te lage autonomie ervaart op het werk

Volgens medewerkers zijn er echter zeker verbeteringen mogelijk:

- 93% geeft aan dat werkplezier stress vermindert

- meer dan 1/3 ziet zijn leidinggevende als een expert, leider, coach of inspirator

- 48% ziet meer afwisseling als optie voor verbetering van het werkplezier

- 42% de eigen tijd graag wil indelen

- 64% vindt het belangrijk dat collega’s er voor elkaar zijn om het werkplezier te behouden

Oplossing

HUBSUB
Join the career changers!

We starten een beweging die werkt voor bestaande én nieuwe werknemers en werkgevers. Het blijft dicht bij detacheren, maar HUBSUB kan jouw carrière veranderen. We positioneren HUBSUB als veranderaar in hoe & wat werken is, sociaal en maatschappelijk gezien.

Big Idea

Hoe wordt er vandaag de dag tegen werken aangekeken? En wat hebben we nodig om gelukkiger te worden in ons werk? Met dit statement spelen we in op werk/privé veranderingen in de post-COVID tijd. HUBSUB is de versneller van die career change en een community die staat voor het werken anno NU.

 

HUBSUB wil aan de wensen van medewerkers voldoen en speelt daarom juist in op die aspecten waar winst te behalen valt. Daarbij wordt een aantal algemene trends op de arbeidsmarkt meegenomen, zoals focus op mentale gezondheid, hybride werken, werk-privé balans en duurzaam werkgeverschap. HUBSUB is de eerste ‘detacheringscommunity’ waarin carrière en plezier daadwerkelijk hand in hand gaan met – en zelfs versterkt worden door – de focus op geluk en welbevinden van mensen.

 

Bij HUBSUB vind je niet je work/life balance, maar je work/life match.

SPOOFS
Career reports

We lanceerden eerst een drieluik opvallende, spraakmakende, leuke triggers als ingang op carrière stappen. Echt nog als teaser!

Klik hier om alle Career reports te bekijken!

VOXPOP
Reporter movies

We spelen in op de latente behoefte om van baan te wisselen, onderbouwd met eigen onderzoek die de USP’s van HUBSUB benadrukken.  

Met een reporter gingen we de straat op om ‘het nieuwe geluid van werkend Nederland’ op te halen. De video’s worden op basis van een zorgvuldige uitgedachte mediastrategie uitgeserveerd aan de doelgroep en leiden naar een campagnepagina met meer informatie over ‘het nieuwe geluid van werkend Nederland’. 

Klik hier om alle Reporter movies te bekijken!

CAMPAGNE
Leading statements

Op basis van de door Today is Canday opgestelde merkstatements wordt er online campagne gevoerd. Copy is hierin leading, vergezeld door de nieuwe kleuren en het opvallende HUBSUB logo.

Toe aan creatief werk, dat business creëert voor jouw merk? Maak je shortlist één bureau langer.

Contact

Daar woon je beter van.

Goed voor een trafficstijging van 51%.

Eazy does it

Waarom moeilijk doen als het eazy kan?