Voor ik naar de winkel ga, bied ik eerst op BVA

Nieuwe merkcampagnes voor de Europese marktleider in re-commerce

Inleiding

BVA Auctions heeft een onomstotelijk geloof in én een eindeloos enthousiasme voor: veilen. Veilen is de mooiste vorm van handel. Het is WIN voor de verkopers, WIN voor de kopers, leuk om te doen én zo telt dat allemaal op tot een big WIN voor de economie en ’t milieu. Precies waarom BVA Auctions Europees markleider in re-commerce wil worden. En wat ons betreft: GAAT worden.

 

Expertises

Brand Strategy

Big Idea

Concepting

Video Concept & Production

Casting

Radio Concept & Production

Soundlogo

Uitdaging

BVA Auctions wil zoveel mogelijk mensen aansteken met het ‘veilingvirus!’ Alles wat in roulatie kan blijven, moet in roulatie blijven, zo luidt het devies. Daarom maakt BVA veilen toegankelijk, bevredigend én leuk. 2,3 Miljoen Nederlanders tussen de 25 en 67 jaar zijn al bekend met BVA. Hoe winnen we nóg meer kopers én verkopers voor BVA Auctions?Insights

Twee doelgroepen dus… Kopers: met name ‘bewuste’ en ‘toegewijde’ consumenten, die echt het voordeel zien van het zelf bepalen wat je ervoor over hebt en van het verrassende veelzijdige aanbod met kans op prijsvoordeel. Zowel voordeelzoekers als schatzoekers. En de verkopers: ondernemers met 2e-kansproducten; restvoorraad, retouren, showmodellen, etc. Deze dienen we bewust te maken van veilen als kansrijk extra verkoopkanaal. Hun enthousiasme groeit naarmate BVA Auctions als consumentenmerk groeit.

36% van de Nederlanders tussen 25 en 67 jaar heeft wel eens iets gekocht op een veilingsite

De vraag naar en het aanbod van 2e-kansproducten (re-commerce) stijgt substantieel.

Ontwikkelingen in technologie maken online veilen steeds beter en leuker.

Aanbod is de grootste reden voor consumenten om voor BVA te kiezen, sterk gevolgd door prijs.

Oplossing

Merkcampagnes

Groei gaat alleen gerealiseerd worden door nóg meer mensen kennis te laten maken met BVA Auctions. Vandaar het plan een campagneconcept voor BVA Auctions te ontwikkelen dat primair de naams- en propositiebekendheid verbeterd en dat secundair traffic genereert door te laten zien hoe breed en aantrekkelijk het aanbod is op BVA.

TV campagne bidder markt

Waarom zou je op de automatische piloot naar een winkel of webshop gaan om dure nieuwe spullen te kopen, als je voor een heel schappelijk prijsje nog hele mooie en bruikbare spullen scoort bij BVA Auctions punt com!

Eerst op BVA Auctions punt com kijken of daar nog wat leuks of bruikbaars te scoren valt, is natuurlijk veel goedkoper, slimmer én spannender dan zomaar naar een winkel of webshop te gaan. Daarom zet onze campagne juist deze hele slimme kopers in de spotlights. Dat werkt aanstekelijk.

 

Hetzelfde geldt voor slimme verkopers:

BVA Auctions is voor hen naast hun eigen webshop of winkel een EXTRA verkoopkanaal waar ze nog een mooie som scoren voor retouren, boedels en 2e kansjes, bijvoorbeeld.

 

“IK HEB EEN VERKOOPOPTIE EXTRA, WANT IK VEIL OP BVA!”

De resellercampagne gaat iets later on air en online. Hou het hier in de gaten!

 

Kan gewoon. Vandaag nog.

Contact