Dag lieve Sas

< 0 min.

Dag lieve Sas. Wat een ongelofelijke leegte laat je achter. Voor Hein, je familie, je vrienden en voor ons. We gaan je enorm missen.  Speciaal voor sas is er een condoleance pagina gemaakt op saskiadonders.nl 

Nieuwe campagne van The Greenery voor hun Sweet Sensation peer.

< 4 min.

Voor de promotie van de jaarrond beschikbare Sweet Sensation peer heeft Today is Canday, samen met WeLikeMilk, een crossmediale campagne ontwikkeld waarin ingespeeld wordt op de meeneem potentie van de peer als Best Fruit Friend. De campagne gaat 15 oktober live en zal sterk online aanwezig zijn, maar ook via billboarding op RTL 4.

De campagne speelt in op de trend dat de doelgroep, vrouwen tussen 20 en 35 jaar, graag een gezond tussendoortje willen meenemen; on-the-go, voor na het sporten, tijdens het werk, etc. Een peer was tot voorheen een vrucht die je met name in gerechten en op de fruitschaal tegen kwam.

 

Campagne

Wij zetten met de campagne Sweet Sensation neer als de peer om me te nemen. Als je BFF – Best Fruit Friend. Hierbij laten we de verschillende momenten zien waarop de doelgroep haar BFF meeneemt. Op basis van de door WeLikeMilk gedefinieerde online activatie bereiken we de specifieke doelgroep in het hart van hun online gedrag én in nabijheid van de verschillende verkoop punten. Media bureau Zuiver tekende voor de AtL media middels de inzet van billboarding op RTL 4.

Over The Greenery

De Sweet Sensation peer wordt door The Greenery verhandeld. The Greenery is de merknaam van de marketingbedrijven van Coöperatie Coforta U.A., één van de grootste internationaal opererende groente-, fruit- en paddenstoelen afzetorganisaties in Europa.

 

Summer BBQ goes 360˚

< 1 min.

Een dikke sloep was de ideale plek om alle teams van Today is Canday en We Like Milk bij elkaar te brengen voor de jaarlijkse Summer BBQ. Lees verder

Privacyverklaring Today is Canday

< 11 min.
Laatst gewijzigd op: 24-5-2018
Deze privacyverklaring geeft je inzicht in de persoonsgegevens die we verzamelen, hoe we deze gegevens verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en wat we hiermee doen.
We kunnen de privacyverklaring van tijd tot tijd aanpassen. Daarom raden we je aan om de privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Als wij wijzigingen in de privacyverklaring aanbrengen die van invloed zijn op jou (bijvoorbeeld als wij van plan zijn je persoonsgegevens voor andere doeleinden te verwerken dan in het verleden is gecommuniceerd in deze privacyverklaring), dan zullen wij je van deze wijzigingen op de hoogte brengen via deze pagina of dit elders op www.canday.com vermelden voordat de nieuwe activiteiten beginnen.

Lees verder

Twintig jaar bouwen op Hennie Bouwe.

< 1 min.

Toen Hennie bij ons kwam werken waren we net begonnen met reclame maken. We waren amateurs, maar ook pioniers. Explorers vol energie. Al snel viel Hennie op, niet alleen door zijn haar, kleding en muziek. Vooral door zijn drive, zijn presence en aanwezigheid. Rauw, met een lief hart. Ook maakten we kennis een nieuw soort ambitie. Die ambitie staat symbool voor Hennie én Today is Canday. Samen hebben we stappen gezet waar anderen van dromen, of op hopen. Wij hebben het gedaan, van toen naar nu. Wie had dat gedacht? Hennie, realiseer je dat zonder jou Today is Canday NOOIT zou zijn geworden wat het nu is. En de koek is nog niet op. Komende weken gaan we weer een stap zetten waar wij 20 jaar geleden nog niet van durfden dromen, ook in die stap zul jij weer het verschil maken. Dank voor alles. We Love You.