Het vernieuwde Elvee legt accent op verscholen merkwaarden

< 5 min.

Elvee koos voor Today is Canday als bureau om het merk een boost te geven. Elvee is als chocolade- en zoetwarenmerk al jaren in de oa. supermarkt en tuincentra te vinden. Met een trouwe doelgroep en vaste gebruiksmomenten zijn deze lekkernijen niet weg te denken in menig huishouden. Toch reikt het merk veel verder dan de huidige fans doen denken. Hoewel veelal geliefd onder de leeftijd van 55+, met een assortiment van traditioneel en ambachtelijk chocolade en suikerwerken, is Elvee juist een merk dat de horizon verbreedt. Daarom mochten deze verscholen merkwaarden wel eens in een nieuw daglicht komen te staan.  

Lees verder

Waarom wij gek zijn op de branded podcast?

< 4 min.

Bij Today is Canday zijn we al heel lang fan van het fenomeen podcast. Niet dat dat betekent dat wij op kantoor of thuis de radio met Arbeidsvitamine en al ’t raam uitgegooid hebben, want als luisterbehang zijn podcasts juist weer helemaal niet geschikt.

Lees verder

Merkpaspoort DAKA

< 2 min.

Voor DAKA stelden we in een aantal strategische sessies vast wat het gedachtegoed, de merkidentiteit en de merkwaarden van de sportretailketen zijn en brachten dit samen in het merkpaspoort.

Lees verder

Aan Tafel Met . . . Beter Bed

< 4 min.

Fun to work with’ staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel intern als uiteraard met onze klanten. Dat kun je natuurlijk op onze blauwe ogen geloven, maar we laten dit graag onze klanten zelf vertellen. Want het is juist de persoonlijke dynamiek met en betrokkenheid van onze partners, die ons werk zo leuk maken. Eigenlijk gewoon als collega’s onder elkaar …

Lees verder

En wéér hoort ons WeLikeMilk bij de besten van Nederland!

< 2 min.

Voor het tweede jaar op rij is het data- en digital medialabel WeLikeMilk van Today is Canday door Emerce uitgeroepen tot één van de beste e-business bedrijven van Nederland en daarmee in de gerenommeerde Emerce100 geplaatst. Net als vorig jaar, eindigt WeLikeMilk in 2020 op een tweede plaats in de categorie Digital Marketing Bureaus!  

Lees verder

Today is Canday – Corona Crisis Manifest

< 5 min.

 


Er heerst een virus waar niemand weerstand tegen heeft. Dat is beangstigend en tegelijkertijd zijn we daardoor opeens allemaal weer gelijk. Jong en oud, gezond of niet; ging de aandacht vaak naar onze verschillen, nu verschuift die naar wat ons bindt. Solidariteit, gemeenschapszin. Mensen werken voor ons door, omdat ze onmisbaar zijn, anderen werken thuis, of erger: niet…


Daar springt onze regering bij, maar ook zij zijn ‘wij’ en wij kunnen het niet alleen. En dat hoeft ook niet, we helpen allemaal mee: deze crisis brengt het beste in ons boven: we pakken de fiets in plaats van het OV en gaan als het kan net zo lief te voet.  Vanaf de andere kant van de stoep groeten we elkaar nu, ook al is dat op afstand, voorheen verkozen we nog in onze smartphone schermpjes weg te vluchten. Gingen we gisteren nog online om in afzonderlijke digitale bubbels van elkaar te disconnecten, zoeken we elkaar nu juist op, op het wereld wijde web waar we massaal video’s van andere Europeanen delen, die voor elkaar zingen vanaf hun balkons en ook wij roepen op gezamenlijk te applaudisseren voor onze verzorgers, verplegers en onze intensive care helden.
Via chat, facetime, skype en zoom, van mens tot mens en hele groepen zelfs en ook vanuit merken, waar ook gewoon maar mensen werken, met kinderen thuis en opa’s en oma’s in een bejaardentehuis. En kijk nou: Sociale media worden zowaar weer sociaal! Waar we van elkaar op straat noodgedwongen anderhalve meter afstand nemen, raken we elkaar online juist aan, met lieve filmpjes of grappige plaatjes, om elkaar ook middels humor een hart onder de riem te steken. Of om daar gewoon die dingen te bestellen die we nodig hebben, of om via een postorder attenties te kopen om onszelf en elkaar te troosten, om elkaar zo door deze moeilijke tijden te loodsen.


Wij zijn een crisis eerder geboren, die was ‘slechts’ van financiële aard,
Het was in de ochtend van the age of online en we wisten: vanaf vandaag kan zoveel meer!
Achteraf makkelijk gesproken, want alles offline -van koffietent tot warenhuis- bleef toen gewoon nog open…
Dan is deze crisis wel van een andere aard: Nu is het niet zomaar zaak groei te realiseren, maar belangrijker nog continuïteit te garanderen maar put dan hoop uit wat we online zien gebeuren nu daar, waar wij ondertussen de weg goed kennen.  We brengen je merk met liefde samen met die mensen die ook jou zoeken want… mensen putten steun uit merken als de mensen die voor die merken werken laten blijken dat ook zij er zijn voor hen. wend juist nu je resources aan, omarm digitale technieken volledig, geef online ruim baan.


En over banen gesproken: ook tegen mensen die te weinig werken nu, en mensen zoeken met werk over zeggen we: zoek ons op.
We zijn er ook voor jou.


Wij geloven dat het kan en weten hoe:


Today is Canday.

Today is Canday ❤ Jonge Honden

< 2 min.

Zonder nieuwe generaties communicatiecreatieven, ook geen tomorrow voor Today is Canday. Daarom investeert ons bureau met liefde in mooie initiatieven die jonge mensen klaarstomen voor het reclamevak. Dus toen Stichting Jonge Honden vroeg of we konden helpen, was het antwoord; sure we can! Extra persoonlijk voor ons, omdat ook onze Rodger ooit als jonge hond bestuurslid is geweest van de club.

Rodger: “Klopt! Onze lichting maakte van het jolige zooitje ongeregeld dat het toen écht nog wel was een stichting én we introduceerden gesponsorde creatieve pitches voor jonge creatieven, met als hoofdprijs een gratis plek op de bus naar het Cannes Lions Festival / International Festival of Creativity. Geweldig dat de Jonge Honden die traditie in ere houden.” Nu was het biermerk Grolsch dat ruimhartig een social media pitch sponsorde. En onze Bernd en Rodger jureerden samen met creatieven van bureau Fitzroy, Boomerang en Vice de creatieve inzendingen. Het winnende idee -dat nog even geheim moet blijven omdat Grolsch ‘t ook écht gaat uitvoeren- werd bekend gemaakt bij Amnesty International, dat voor de gelegenheid diens kantoor ter beschikking stelde.