Trendhopper kiest ook voor Today is Canday.

< 5 min.

Today is Canday brengt nieuwe positionering Trendhopper tot leven met uniek merkconcept voor de woonbranche.

Op basis van een gedegen bureau pitch heeft Trendhopper, een woonformule met 17 vestigingen, gekozen voor Today is Canday voor de creatieve vertaling van haar herpositionering. Doelstelling van deze transitie is om in 2020 een omnichannel formule te zijn en de komende 3 jaar significant te groeien. Ook de naamsbekendheid moet gaandeweg stijgen.

Lees verder

Onze video voor Beekse Bergen dikke hit op YouTube. 

< 1 min.

Vorige maand lieten we vol trots ons werk zien dat we maakten voor Beekse Bergen. Het nieuwe Resort brachten we op bijzonder wijze tot leven en dat hebben we geweten. In de eerste twee weken werd de video al ruim 1.4000.000 keer bekeken. Wil je ‘m nog eens zien?

 

 

Today is Yolanda’s and Ingrid’s day!

< 1 min.

Yolanda Reincke

We zijn bijzonder blij Yolanda tot ons accountteam te mogen gaan rekenen! Met Yolanda halen we een ervaren, creatieve en inventieve geest in huis, die Candays groei kan bevorderen en stroomlijnen. Yolanda: “Naar mijn idee moeten we veel minder traditioneel naar reclame gaan kijken. Bij Today is Canday benaderen we onze klanten op een persoonlijke manier, zodat we samen tot die ene, perfecte oplossing op maat kunnen komen.” Welkom Yolanda!

Ingrid Vogels

Ingrid is terug van weggeweest bij Today is Canday! Met haar energie, creativiteit en uitzonderlijke ontwerptalent krijgt ze voor elkaar waar het uiteindelijk allemaal om draait: klanten verrassen met mooie dingen. Ingrid: “Mijn overtuiging is dat merken meer en meer betekenisvol moeten zijn of worden. Ik houd van échte communicatie, van relevante merken.” Jij ook welkom, Ingrid!

Marktplaats Alibaba pompt nog eens 1,3 miljard dollar in fysieke retail.

< 2 min.

De internetreus neemt een belang van 15 procent in meubelverkoper Beijing Easyhome voor 867 miljoen dollar, en koopt zich in bij dienstverlener Shiji Retail Information Technology.

Beijing Easyhome runt 223 meubel- en bouwmarkten in 29 Chinese provincies en is de op een na grootste partij op dit gebied. Shiji Retail Information Technology levert data aan hotels en retailpartijen. Alibaba betaalde 486 miljoen dollar voor een minderheidsbelang.

Lees verder

Canday’s Creative Content Event

< 1 min.

Op 16 November organiseerden we van een bomvolle ‘Miljoenenjachtzaal’ in Amsterdam een tof evenement over content met o.a. Thijs van der Heide van RUMAG, Martin de Munnik van Neurensics en Tim van der Wiel van GoSpooky. Voor wie het gemist heeft is er natuurlijk de aftermovie. Wil je wat meer weten over content en wat content voor jouw merk kan doen? Bel dan met Natascha van den Ende 06 22 48 69 15 of mail haar via natascha.vandenende@canday.com

 

Zie je door alle tech je campagne nog?

< 16 min.

Wie had dat gedacht. We maken anno 2017 ‘s ochtends nog steeds een mediamomentje vrij voor de krant, menigeen onder u zelfs voor de papieren variant. Er wordt in de file nog steeds naar de radio geluisterd en ‘s avonds wordt er in menig huiskamer nog immer naar lineaire televisie gekeken, steeds vaker met een tweede scherm op schoot en een derde om de pols. Extra schermen die we ook nog eens meezeulen, naar de baas, de supermarkt in, langs het veld bij de F-jes en naast het kussen op het nachtkastje voor het slapengaan. We zijn always on. En dus draaien slimme marketeers overuren. Met alle reclameconsequenties van dien. Zegen of vloek?

Lees verder

16 November free seminar:
Content. King. Kingdom Or. Context?

< 2 min.

Op Donderdag 16 Nov organiseert Canday Creative Content in Amsterdam een free content seminar met o.a. Martin Koolhoven, RUMAG en Neurensics.

Ook benieuwd hoe je in de huid van je doelgroep kruipt? Hoe je een beter verhaal vertelt? Videocontent maakt dat echt raakt? Meld je dan nu aan voor ons content seminar op 16 november aanstaande waar diverse sprekers je meenemen in hun visie op de kracht van content. Stephan Alspeer is de dagvoorzitter op dit inspirerende content event.

Lees verder

KNM: officiële herdenkingsmunt Johan Cruijff 2017

< 14 min.

In februari 2017 werd een speciale herdenkingsmunt ter nagedachtenis aan Johan Cruijff bekend gemaakt. In het jaar dat Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden, slaat de Koninklijke Nederlandse Munt in opdracht van het Minsterie van Financiën deze vijf euro herdenkingsmunt. Het ontwerp is gemaakt door Hennie Bouwe, werkzaam bij Today is Canday. Daarnaast ontwikkelden wij ook in opdracht van de Koninklijke Nederlandse Munt de landelijke campagne ter promotie van het Johan Cruijff Vijfje.

Lees verder

KNM: Oranje Leeuwinnenpenning 2017

< 10 min.

Het Nederlands Vrouwenvoetbalelftal is Europees Kampioen! Ter ere van deze unieke gebeurtenis geeft de Koninklijke Nederlandse Munt een Oranje Leeuwinnenpenning uit. Deze officiële uitgifte, in coincard met uniek design, past in de reeks van sporthoogtepunten, zoals de 100e Nijmeegse Vierdaagse Penning 2016 en de Kampioenspenning Feyenoord in 2017.

 

Het is een bijzonder moment in de Nederlandse sportgeschiedenis. En dankzij de penning een blijvende herinnering aan een unieke prestatie. En ook een bijzonder moment en unieke prestatie voor Today is Canday. Want we hebben deze Oranje Leeuwinnenpenning samen met de Koninklijke Nederlandse Munt mogelijk gemaakt. En daar zijn we natuurlijk enorm trots op!

Lees verder

‘Let’s make media great again.’

< 13 min.

Doordat kijkers tegenwoordig zelf kunnen bepalen wat ze zien, en wanneer ze dat zien, treffen adverteerders hun doelgroep steeds minder vaak voor de televisie aan. En aangezien de adverteerder gaat waar de consument gaat, is de verschuiving naar online media niet meer te stuiten. Dat brengt vele nieuwe kansen om in contact met die consument te komen, en zo de return on investment juist te vergroten. Een van die kansen is GREAT. Een landelijk opererend maar regionaal georiënteerd contentplatform. Voor ondernemers, door ondernemers. GREAT biedt geprofileerde content, afgestemd op basis van regio en interesses. In gesprek met Dagmar Pijnappels, één van de nieuwe gezichten van GREAT.

Lees verder