Twintig jaar bouwen op Hennie Bouwe.

< 1 min.

Toen Hennie bij ons kwam werken waren we net begonnen met reclame maken. We waren amateurs, maar ook pioniers. Explorers vol energie. Al snel viel Hennie op, niet alleen door zijn haar, kleding en muziek. Vooral door zijn drive, zijn presence en aanwezigheid. Rauw, met een lief hart. Ook maakten we kennis een nieuw soort ambitie. Die ambitie staat symbool voor Hennie én Today is Canday. Samen hebben we stappen gezet waar anderen van dromen, of op hopen. Wij hebben het gedaan, van toen naar nu. Wie had dat gedacht? Hennie, realiseer je dat zonder jou Today is Canday NOOIT zou zijn geworden wat het nu is. En de koek is nog niet op. Komende weken gaan we weer een stap zetten waar wij 20 jaar geleden nog niet van durfden dromen, ook in die stap zul jij weer het verschil maken. Dank voor alles. We Love You.

Gwen Mertosentono, welkom bij Today is Canday

< 1 min.

Hai, mijn naam is Gwen Mertosentono en vanaf heden versterk ik het accountteam bij Today is Canday! Als betrokken verbinder en organisator met een passie voor groei en ontwikkeling van mensen/merken ben ik altijd opzoek naar de sleutel tot wat raak en beweegt.
Lees verder

Trendhopper kiest ook voor Today is Canday.

< 5 min.

Today is Canday brengt nieuwe positionering Trendhopper tot leven met uniek merkconcept voor de woonbranche.

Op basis van een gedegen bureau pitch heeft Trendhopper, een woonformule met 17 vestigingen, gekozen voor Today is Canday voor de creatieve vertaling van haar herpositionering. Doelstelling van deze transitie is om in 2020 een omnichannel formule te zijn en de komende 3 jaar significant te groeien. Ook de naamsbekendheid moet gaandeweg stijgen.

Lees verder

Onze video voor Beekse Bergen dikke hit op YouTube. 

< 1 min.

Vorige maand lieten we vol trots ons werk zien dat we maakten voor Beekse Bergen. Het nieuwe Resort brachten we op bijzonder wijze tot leven en dat hebben we geweten. In de eerste twee weken werd de video al ruim 1.4000.000 keer bekeken. Wil je ‘m nog eens zien?

 

 

Today is Yolanda’s and Ingrid’s day!

< 1 min.

Yolanda Reincke

We zijn bijzonder blij Yolanda tot ons accountteam te mogen gaan rekenen! Met Yolanda halen we een ervaren, creatieve en inventieve geest in huis, die Candays groei kan bevorderen en stroomlijnen. Yolanda: “Naar mijn idee moeten we veel minder traditioneel naar reclame gaan kijken. Bij Today is Canday benaderen we onze klanten op een persoonlijke manier, zodat we samen tot die ene, perfecte oplossing op maat kunnen komen.” Welkom Yolanda!

Ingrid Vogels

Ingrid is terug van weggeweest bij Today is Canday! Met haar energie, creativiteit en uitzonderlijke ontwerptalent krijgt ze voor elkaar waar het uiteindelijk allemaal om draait: klanten verrassen met mooie dingen. Ingrid: “Mijn overtuiging is dat merken meer en meer betekenisvol moeten zijn of worden. Ik houd van échte communicatie, van relevante merken.” Jij ook welkom, Ingrid!