Create. Activate. Accelerate.

Creative Mathness: How data drives campaigns to impact
play

Daar woon je beter van.

Goed voor een trafficstijging van 51%.

Bekijk case

Het nieuwe Overtoom
is Manutan.

Van 0 naar 56% naamsbekendheid in 90 dagen.

Bekijk case

Over magie, mechanisme en een eekhoorn.

Hoe brengen we het gloednieuwe Beekse Bergen Safari Resort tot leven? Zo dus.

Bekijk case

Electro World heeft het mooi voor elkaar

De zekerheid van de lokale ondernemer als fundament.

Bekijk case

Grote update,
groots effect.

70% doelgroepawareness nieuwe Schijf van Vijf.

Bekijk case

Iedereen de beste nachtrust.

Beter Bed presenteert de Beter Bed Favorieten

Bekijk case

Een nieuwe merkbestemming.

Met 50% meer online conversie.

Bekijk case

De smaak van succes.

Met een bereik van meer dan een miljoen mensen.

Bekijk case

Premium werk voor premium bier.

200% boven target.

Bekijk case
How data drives campaigns to impact

Creative Mathness

Creativiteit was altijd al de motor voor campagnes. Ontstaan vanuit een menselijk inzicht en gelift met een creatief concept, zijn de mooiste verhalen verteld. Verhalen die doen lachen. Die ontroeren. Of die verhelderen. Emotie kleurde de meningen en imago vormde de voorkeuren. Reclame met gevoel als meetpunt. Dit was vóór het digitale tijdperk. Voordat computergegenereerde data de overhand namen. We zijn voorspellers van gedachten geworden doordat we inzicht hebben in elke stap in ons denkproces. Algoritmes dienen de verhalen en big data stuurt ze. In één generatie ging de reclame-industrie van een inspirerende plaat met een scherpe regel naar een campagne met scherp zicht op het gehele plaatje. Vandaag de dag is creatie niet meer het einddoel, maar de weg ernaartoe, het bindmiddel om data zin te geven. 


En creativiteit is hongerig naar deze zingeving. Voedt het met data en het gaat leven. Accelereren. Creativiteit gedreven door emotie en data gestuurd door ratio lijken niet samen te gaan. Toch vormen ze samen een eenheid waar je niet omheen kunt. Of wilt. Die briljante inzichten van waaruit campagnes tot stand komen, komen niet meer van N=1 maar van iedereen. We brengen geen boodschap die iedereen begrijpt, maar brengen de boodschap naar wie het begrijpt. We werken pas verder aan een verhaal, als het verhaal blijkt te werken. Data en creativiteit onder één dak is pure madness? Onze ervaring: nerdy creatieven en creatieve nerds die mengen, tellen samen op tot meer dan de som der delen. En dát, dat noemen wij: Creative Mathness.


Download ons Campaign Playbook ‘Creative Mathness’.

Verticals
Expertises
the hybrid impact agency

Born in 2013.
Born in the digital age.

Wij zijn Today is Canday. Hybrid impact agency voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Durfals die geen bestaand publiek lénen, maar een éigen publiek creëren. Transparant. Multidisciplinair. Even realistisch als visionair. Broedplaats voor tech geeks, datacrushers, structopaten, verhalenvertellers, beeldendenkers, digital natives, business masterminds en social addicts. Voor iedereen die onze mix van creatives én nerds, als springplank voor nieuwe ideeën ziet.


Alles wat jouw business nodig heeft om te groeien dus.


Referenties

Geef toe. Je bent toe aan
een bureau van nu.

Het team

Creatief en een
tikkeltje nerdy

Natascha van den Ende
Managing Director & Partner
Hans Vermeulen
Digital Marketing Director & Partner
John Lommers
Chairman & founder
Bernd van den Thillart
Creative Director & Partner
Rodger Werkhoven
Copy Director & Partner
Rowan Polanen
Digital Strategy
Renate Ekelhoff
Product Owner
Peter Halma
Campagne Concepter
Willem Nikkelen
Campagne Manager
Anouk Tan
Concept Copywriter
Pleun van Antwerpen
Digital Designer
Erwin Bosman
Online Marketeer
Sam Arts
Social Media
Sabien van Bergen
Visual Designer
Robbert Oidtmann
Product Owner
Mandy Hurkens
Traffic Manager
Saskia Donders
1976 - † 2018
Arno van Zoggel
Financial Controller
Contact

Het meest geliefde
shortlistbureau van Nederland.

Stel nou, dat je morgen een pitch zou uitschrijven. Dan zou je een shortlist samenstellen waar waarschijnlijk Het Prijswinnende Bureau op staat, het Bureau Uit Je Netwerk, het Netwerk-bureau en natuurlijk dat Lekker Rebelse Bureau. Maar zou er ook een bureau in dat lijstje voorkomen waarvan je één ding zeker weet: zij komen met een aanpak die alles in zich heeft wat vandaag mogelijk is? Een bureau met een frisse blik. Nieuwsgierig. Op de bal. Net als jij. Een bureau dat weet hoe je met merken, bedrijven, startups en (nieuwe) talentvolle professionals de stap zet van ambitie naar resultaat. Today is Canday. Nerds and creatives remixed. Bel +31(0)20 78 70 781Contact
Jobs
Headlines

Als je niets
wilt missen.

Bij Today is Canday zijn we áltijd met mooie dingen bezig. Spannende content. Gamechanging businesscases. Nieuwe manieren om doelgroepen te bereiken. Het stimuleren van talent.
Wil jij een plek op de eerste rang? Volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn. En schrijf je in voor onze mailing en krijg al onze headlines direct in jouw inbox.